Open Site Navigation

Sanoinko sen ääneen? -blogi itkettää ja naurattaa lukijoita paljastamalla ääneen ajatuksia parisuhteista, vuoroviikkovanhemmuudesta, yrittäjyydestä ja naiseudesta. Kaksin on aina kaunihimpi ja siksi pidän blogia yhdessä parhaan ystäväni ja yhtiökumppanini Kati Vasellin kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluu myös tekstieni oikoluku, koska itse käyttäisin pilkkuja mieluummin paperin reunoilla koristeina.

Sanoinko sen ääneen?

BLOGI

KYNÄILIJÄ

Henkilön, jolla on lievä lukihäiriö ja ADHD-supervoimana, ei ehkä ajattelisi haaveilevan kirjoittaja urasta mutta toisin kävi. Sanoitan omat sekä muiden ajatukset kirjoittamalla eri kanavia käyttäen. 

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ

Väkevää ja rehellistä sisältöä

”Tuuli-Elinan pulppuavan rehellinen somesisältö on aivokarkkia kenen tahansa feedissä. Vuoroviikkovanhemmuuden opas ja ”jalat alta” -tyyppisen Hollywood- rakkauden nimeen vannova vaikuttaja. Juontaja, joka sanoo ääneen mielipiteensä somen lisäksi kirjailijana.”

 

Näin hienosti lupailee mediakortti. Teen mielelläni yhteistyötä erilaisten mielenkiintoisten tahojen kanssa. Verkostooni kuuluu paljon tapahtumatuottajia, yrittäjiä ja liike-elämän asiantuntijoita. ”Sanoinko sen ääneen?” -kirjan myötä eroon ja vuoroviikkovanhemmuuteen liittyvät asiat ovat myös olleet puheenaiheina. Levitän myös mielelläni tietoutta ADHD:sta ja LUKI-häiriöstä. 

 

Yleensä yhteistyökokonaisuuksiin kuuluu blogi-tekstien kirjoitus joko minun tai suoraan asiakkaan blogiin, sekä sovitun agendan edistäminen IG-tilini kautta. Mikäli sinusta tuntuu, että persoonani voisi sanoittaa sinunkin viestiäsi niin ole rohkeasti yhteydessä! Katsotaan, löydetäänkö yhteinen tarttumapinta.

KIRJAT

Nappaa kirja kainaloon

Sanoinko sen ääneen?

Maaliskuussa 2021 julkaistu ”Sanoinko sen ääneen?” sanoo suoraan sen, mitä jokainen eroava tai eroa miettivä henkilö ajattelee, mutta mitä kukaan ei uskalla sanoa ääneen. 

 

Kirja kertoo elämästäni vuosi ydinperheen erosta eteenpäin. Kuulostaako vähän kajahtaneelta projektilta? Sitä se olikin. Kuka hullu kehtaa julkisesta tunnustaa, että eron jälkeisten ensimmäisten treffien suurin huoli oli, että jääkö housuista painaumia mahaan? Tai kuka kertoo julkisesti, että ensimmäisellä etäviikolla ei ollut lapsia tai entistä elämää ikävä? Järjetöntä oli myös kyseenalaistaa koko rakkauden konsepti ja heti perään löytää itsensä täysin rakastuneena. Ohoppis.

Osta

Keväällä 2021 julkaistava, ”Juontamisen oppikirja”, on puolestaan ammatillisen puolen kirjoitus ponnistus. Sen tarkoituksena on antaa konkreettiset eväät asiantuntijoille toimia juontajan roolissa. Juontamisen oppikirjan teesit omaksumalla asiantuntija voi toimia esimerkiksi juontajana koulutustapahtumissa, hostina yritystilaisuuksissa, haastattelijana tai moderaattorina paneelikeskusteluissa. Kirja vahvistaa kykyä havainnoida ja parantaa omaa esiintymistään juontajan roolissa.

 

Kirjassa perehdytään juontokäsikirjoituksen luomiseen, minkä avulla vahvistetaan koko tapahtuman tavoitteita ja parannetaan tapahtumakävijöiden kokemusta tilaisuudesta. Kirjan opit vahvistavat myös yleisiä esiintymistaitoja, opettavat puhumaan mikrofoniin oikeaoppisesti ja antavat eväät vaikuttavampaan puheviestintään.

Juontamisen oppikirja

Linkit

Ota yhteyttä

Rautatienkatu 21 B,

33100 Tampere

+358 40 7571 711

tuuli-elina@maikki.fi

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Seuraa somessa