Open Site Navigation

Yleisiä kansantauteja vastaan taistellaan, jotta ne estäisivät meitä kuolemasta. Itse keskityn taistelemaan tautia vastaan, joka estää meitä elämästä. Sen taudin nimi on: ”Mitä muut minusta ajattelevat?” 

 

Tämä tauti vaivaa kaikkia ikään, sukupuoleen ja  ammattiin katsomatta. Se estää meitä vaihtamasta työpaikkaa, opiskelemasta uutta alaa, eroamasta, käyttämästä tyllihametta tai vaikkapa ryhtymästä kirjailijaksi. Tämä tauti estää meitä saavuttamasta itselle tärkeitä asioita ja elämästä rohkeasti oman näköistä elämää.

 

Rohkea ihminen ei suinkaan ole peloton. Rohkea ihminen tekee asioita pelosta huolimatta. Tyhmänrohkeus on nimensä mukaisesti tyhmää, joten ensiksi kannattaa unohtaa kaikki supertarinat, kuinka joku mullisti elämänsä päivässä tai kotiäidin bisnesidea kasvoi autotallissa Amazonin hittituotteeksi ihan kuin itsestään? Nämä ovat yhtä totta kuin Disney-sadut. Tyhjän päälle hyppääminen on yhtä viisasta kuin Benji-loikka ilman köyttä.

 

Tämän taudin nujertaminen ja elämän mullistaminen on kuitenkin mahdollista ja työkalu siihen löytyy jokaisen taskusta.

Sanoinko sen ääneen?

PUHEENVUOROT

PUHUJA

​Hyvät esiintymistaidot ja kekseliäisyys pitävät yleisön mielenkiinnon yllä niin livenä kuin striimi-lähetyksissäkin. Kerran joku totesikin yleisöstä: ”Vaikka puhuisit vessapaperin valmistuksesta saisit sen kuulostamaan mielenkiintoiselta ja kiehtovalta.” En kuitenkaan puhu vessapaperin valmistuksesta vaan keskityn seuraaviin aiheisiin:

KOULUTUKSET

Koulutuksiin ovat luottaneet mm. Bioretec, Camp Mobility, DNA, EDR Medeso, Leanware, S-ryhmä Pirkanmaa, Suomen Nuorisoseurat / Nuori Kulttuuri, Suomen Yrittäjänaiset, Pirkanmaan Yrittäjät,  TEHY ja Telia.

Vakuuttava viestintä - Miten rakennat tappavan toimivan puheen ja miten vahvistat viestiä omalla esiintymiselläsi? Koulutuksen koko sisällön pääset katsomaan täältä: https://maikki.fi/puhujaksi/

 

Esiinny eduksesi etänä - Mitä kameralle esiintymisessä tulee ottaa huomioon? Miten esiinnyt eduksesi myös etäpalavereissa ja esiintymistilaisuuksissa? Koulutuksen koko sisällön pääset katsomaan täältä: https://maikki.fi/eee/

KIRJAT

Nappaa kirja kainaloon!

Linkit

Ota yhteyttä

Rautatienkatu 21 B,

33100 Tampere

+358 40 7571 711

tuuli-elina@maikki.fi

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Seuraa somessa